DeelDinsdag • Smerig Selfie

Ik heb een illustratie account waarop ik mijn portretten post. Een tijd geleden postte ik hier ook foto’s van mezelf op. Ik uit mijn creativiteit namelijk ook in make-up. Mijn selfies kregen echter veel meer aandacht als mijn illustraties. Ik zou dit in mijn voordeel kunnen gebruiken om meer volgers en aandacht te trekken maar ik wil dat mensen me volgen vanwege wat ik maak en niet om hoe ik eruit zie. Ik kreeg veel aandacht uit India en ook diverse ongepaste DM’s. Ik was altijd volledig gekleed, liet mijn lichaam niet zien en nam geen ‘uitdagende’ poses aan. Maar dan toch… dat soort aandacht. Nu vind ik het lastig om foto’s van mezelf online te zetten. Ik wil namelijk niks uitlokken en heb zeker geen behoefte aan huwelijksaanzoeken uit het buitenland (ja echt!) Mijn foto’s werden zelfs opgeslagen. Het kan iemand zijn geweest die mij als referentie wilde gebruiken of die mijn make-up look na wilde maken maar omdat ik zoveel negatieve aandacht gekregen had voelde ik me smerig en wilde ik me niet eens indenken waar mijn foto voor gebruikt werd. Dat allemaal door wat onschuldige selfies… Heb jij hier ook last van?

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven